diumenge, 27 de novembre del 2011

Per davant de la premsa digital

La darrera entrada d'aquest bloc treia a la llum la contractació de gairebé 2 milions d'euros de la Generalitat de Catalunya en favor del Grup Godó, com a agraïment pel suport a CiU rebut fins al moment.
Després d'això una llista de informatius digitals han tret la notícia més de 10 dies després que es fes públic a Tarantamocos el dia 8 de novembre.
El Confidencial ho publicà el 19 de novembre, un dia abans de les eleccions generals, mentre que La Voz de Barcelona, El debat.cat i Catalunyapress ho feien el dia 20 citant a l'anterior. Periodista Digital ho feia el dia 21 i Comunicació 21 ho publicava el dia 23.
A la premsa escrita no ha sortit gaire (per no dir gens) excepte a El País, arrel de l'anunci per part de Francesc Homs de la retallada del 13% en el pressupost de la CCMA i la seva baralla posterior amb la Mònica Terribas, quan un grup polític (SCI) comenta que s'està retallant la Corporació Pública per després donar 2 milions al Grup Godó.
Per cert, si llegiu a Felip Vivanco a La Vanguardia del dia 26 de novembre (edició paper, l'edició digital és força més suau) veureu clarament com li estan fent el llit a la Terribas.
Si voleu estar ben informats llegiu Tarantamocos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada