dimecres, 11 de febrer del 2009

No tot és feina i política a El Salvador


Doncs això, que comentàvem amb la parenta que ens han sortit, fins ara, unes entrades una mica espesses amb el tema eleccions i FSM, així que per fer tirar avall fem una entrada sobre festes.
En concret de la festa del IV anniversari de ACUA, que es va celebrar el dilluns a la nit al Centro Agroecólogico, el centre de formació per a camperols sobre bones pràctiques agroecològiques que té ACUA a la comunitat de Granadillas.
Va ser una festa molt complerta amb una part de recopilatori d'imatges del que han suposat aquest 4 anys de feina, incloent un audiovisual amb un munt de fotos de tots els "chelitos" (estrangers) que han passat per aquí, fins i tot, abans de la creació d'ACUA: Lluís, Eli, Oriol, Lluïsa, Teresa, Macarena, Marian, Víctor, Andrés, Ismael, Josep, Mireia, Bárbara i molts més...
Aquest recopilatori incloïa un parell de fotos compromeses de membres d'ESF que han passat per El Salvador que em pensava que ja no ressorgirien més, però encara estan vives!!!
Després molta festa i ballaruca, amb el megaconegut grup de folk local "Pueblos Libres" i el trio de Hip Hop "calibre 4.5" (abans "Poetas del Asfalto"), amb cerveses i rom que alguns van fer durar fins a altes hores de la matinada.
Varem quedar-nos a dormir tots al Centro. I sí, l'endemà a les 8:30 del matí tots al taller de Pla Director a l'oficina d'ESF.

5 comentaris:

  1. Veig que ningú fa comentaris al bloc. Què passa? que no el legiu o és que no us atreviu.

    ResponElimina
  2. Puuuuuuuta! està vergonísimo, ets un blogger consumat, camarrrada.
    NO vull saber com va sortir el taller del Pla Director, no cal que entris en detalls ....

    ResponElimina
  3. jo vull mes fotos i mes chambres., m'ha agradat molt aquest espai quique... el seguirem,, jo també vaig participar a pintar el centre,, una abraçada TOVERI

    ResponElimina
  4. laslo:
    a mi em sembla que el bloc encara està en calcetes. En el bloc topanista he vist alguns accessoris que quan vinguis de visita ja et demanaré com c...ons es posen.
    Ismael:
    com va tot a les platges de l'Índic? el Centro ha quedat, en dues paraules, Im Presionante

    ResponElimina
  5. Les platjes millors que les del pacific, pero falta alguna cosa por estos lares,,, no sé que es,,,, uhmmm continuré informant,, salu TOVERI TOVERI, ara ja esteu fitxats..

    ResponElimina