dilluns, 19 d’octubre del 2009

Intuïció femenina

Quan tothom pensava que entre el FMLN, els Amigos de Mauricio i el Govern estaven a puntet de matar-se (o això ens venia la premsa de dretes) resulta que les bufetades anaven per un altre cantó.
El diumenge passat ARENA va fer Assemblea General per demostrar que eren un partit cohesionat, monolític vaja, fins que l'endemà 12 diputats del partit van fer una roda de premsa per dir que no reconeixien l'autoritat del Comitè Executiu (COENA) ratificat el dia anterior.
Sembla que l'expresident del partit i d'El Salvador, Antonio Saca, no està disposat a ser l'ase dels cops de la derrota electoral i no vol perdre més quota de poder. Sembla que el Saca encara controla un bon tros de l'aparell del partit.
L'actual direcció, amb Alfredo Cristiani, representa els areneros purs (els representantants de l'oligarquia nacional) mentre que a l'altra banda hi ha els polítics de l'era Saca (o nous rics).
Podeu llegir la noticia més en detall aquí.
També us poso dues imatges il·lustratives de la crisi del partit. Una de les imatges és un acudit gràfic mentre que l'altre no. Costa una mica saber quin és quin.Encara que sembli mentida aquest escrit d'aquí dalt va en serio. Ni en els millors temps de la Sección Femenina del Movimiento Nacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada